Laatste loodjes voor Dok Noord

Komend weekend opent in Gent het nieuwe winkel- en vrijetijdscentrum Dok Noord. Dok Noord vormt als het ware een nieuwe wijk met een woon- en kantorencomplex en een twee verdiepingen hoge winkelgalerij. Er is ook  een ondergrondse parkeergarage voor 800 auto’s.

Met man en macht werd de site Dok Noord klaargestoomd voor de opening. Achter de gevels van de oude Acec-fabrieksgebouwen schuilt een gloednieuw winkelcomplex.

ICOMET bewijst nogmaals op deze werf dat ze perfect weten om te gaan met korte deadlines, complexe situaties en kennis ter zake aanbrengen om u als bouwheer vlot doorheen het project te helpen.

ICOMET realiseerde al het metaalwerk voor de Direkteurswoning (leuningen, trappen, handgrepen, poortgehelen, buitentrap, …) en ook voor het Dok Noord project zetten onze beide business units hun beste beentje voor (een 10-tal buitentrappen met borstwering, meer dan 140 metalen deuren van kelder tot het technisch dakverdiep).

En ook bij de laatste loodjes staan we de bouwheer graag bij … dus wij doen nog eventjes door. Wij zijn alvast fier als team om deze nieuwe baken in de ontwikkeling van de site rond Dok Noord mee vorm te geven en feliciteren de projectontwikkelaar met deze realisatie.