Verbouwing van een naoorlogse woontoren aan de Rozendreef in Aalst

Hier hebben we voor Dewaco in Aalst een oude naoorlogse woontoren compleet herbouwd tot een prachtig hedendaags landmark.
Het gebouw sluit nog steeds aan bij de kwaliteit en het potentieel van een naoorlogse woontoren. Zo worden de ruimtelijke zichten niet afgeblokt en zijn er nog riante groente ruitmes.
Aan de buitenzijde hebben we een strakke gevel met strekmetaal en stevige balustrades voorzien. Deze combinatie geeft een uniek en opvallend resultaat.

Architect: A33 architecten

Aannemer: PIT Antwerpen

Fotograaf: A33

Rozendreef in Aalst

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten